Weggeven: kaarten HTSM @ More

Partyscene Redactie | 16 mei 2001
headlines


De komende drie weken is Dimitri's HTSM wel heel erg speciaal. Allereerst zal er op 17 en 31 mei een vj-project van studenten aan het Rietveld (nieuwe media) zijn. Tijdens lessen van de HTSM-V.J.s van de formatie MACHINE en DON LEO (a.k.a. DEPT) hebben de studenten het thema Hi-Tech Soul beaming vormgegeven. In het project wordt uitgegaan van het ritme van de soul-techno en de tegenstelling hightech versus soul. Er zijn hele diverse associaties gemaakt want er zijn beelden gebruikt van bijvoorbeeld: straaljagers, lichtshows van gebouwen, beeldtaal van de beam, onderwaterbeelden, turnsters en psychologische vlekkentesten. Dimitri zal op beide avonden voor de muzikale aankleding zorgen.

Maar er is meer! Op 24 mei zal de formatie quick & brite een bezoek brengen aan HTSM. Quick & brite zijn Toni Little en mike.tv, dit jaar de winnaar van de Grote Prijs van Nederland. Live wordt quick & brite bijgestaan door country&western/ska drumveteraan 'hitman' en videoprojecties waar de invloed van russische tekenfilms op de muziek van quick & brite duidelijk naar voren komt. Quick & Brite is een live band en neemt haar halve studio mee het podium op, er staat niets op tape of in de computer want de nummers worden live ge-sequenced. Op 24 mei zal deze formatie in de More komen draaien

Partyscene geeft voor deze drie avonden per avond 2x2 kaarten weg. Wil jij dus naar quick & brite of naar de 'Rietveld' avonden, geef dan antwoord op de volgende vraag:

WAT BETEKENT HTSM VOLGENS JOU?
Stuur het antwoord naar ons en win een avond in de More!


(toegevoegd:16-05-2001/13:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws