Partyreport Syntech @ Club Corona

Partyscene Redactie | 15 mei 2001
headlines

Waar kan je dan nog beter een feestje geven dan aan het strand? Dit kon nog wel eens leuk worden. Op dus, naar strandtent Club Corona! Kijkduin heeft een kleine boulevard en de bassen leiden ons naar de juiste plek, die zo gevonden was. Via een lange trap naar beneden kwamen we binnen in een grote tent die over het terras was gebouwd. Aan de zijkant een bar, in het midden een blok om op te dansen en aan het eind de dj tussen twee monitoren en achter flink wat speakers waar zeer goed (en hard) geluid uit kwam, een paar gekleurde lampen. En the party is born.
Hier zouden de techno dj's hun draaikunsten gaan vertonen en bij binnenkomst stond Laidback Luke achter the wheel of steels. Verder op het programma stonden; K-Beat, Jerome, Remy en Ferry Salee, (de gabbers van een paar jaar geleden weten allemaal nog wel wie dit is). Luke draaide veel tech-house en up-tempo, niet echt toegangelijk voor iedereen, maar het grootste deel van het publiek vond het allemaal best. In de strandtent zelf was een wat kleiner zaaltje gecreëerd waar bij binnenkomst house en club gedraaid werd en later stevige hardhouse en ja ja………old-school classics door Ferry. Hier ook een bar met vriendelijk personeel.
Tegenover de ingang van de tent kon je er ook weer uit lopen. Hier stonden hekken (met daarop fakkels) rond een groot terras gebouwd op het strand. Erg gezellig! Ook de garderobe bevond zich hier. In de tent werd inmiddels lekkere techno gedraaid en de sfeer zat er goed in.
Remy heb ik helaas niet meer horen draaien, maar ik denk dat het dak, eh, de tent er wel vanaf is gegaan. Groove Connectors kan terug kijken op een geslaagd feest dat goed georganiseerd was!

(toegevoegd: 15-05-2001/10:33)

Let op! Beeld van dit feest volgt nog...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws