18 en 19 mei: Silly weekend

Partyscene Redactie | 5 november 2001
headlines




Silly Symphonies, sinds 1992 organisator van diverse feesten in het land organiseert op 18 mei SexySymphonies in het Escape theater in Amsterdam. Pumpin' Throbbin' grooves komen van Laidback Luke, Jefferson, Quinten de Rozario & Jessie K. en Olav Basoski met vocals van miss Bunty. In Lovely's love shack, in de Kroon, draaien uiteraard DJ Lovely, Gloss en de Discotwins. De deuren van de Escape gaan 23.00 uur open, kaarten kosten fl. 32,50,- in de voorverkoop en fl. 35,- aan de deur.
De volgende dag gaat Silly's gewoon door met de derde editie van Silly Sessions in Nighttown. Met Pumpin' Progressive Sounds van Michel de Heij, Stef en als bijzondere gast Slacker uit de UK. Slacker bestaat uit het duo McCauley en Simon Rogersis die in een geeneens zo grijs verleden samen werkten met Tim Simenon van Bomb the Bass. Miss Bunty doet de vocalen.
Daarnaast is er Renegade Lethal Garage met de Discotwins en Jefferson. In de SS Celebrity Playroom staan dit maal Marcel van ID&T en Ricardo van de nieuwe lounge Madame Janet. Kaartjes kosten in de voorverkoop fl. 32,50 en aan de deur fl. 37,50.

Wil jij die fantastische Silly's String winnen? Stuur dan een leuke foto geinspireerd door deze Silly String naar ons

(toegevoegd: 11-05-2001/11:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws