Partyreport: Sweet Dreams @ Zichtenburg

Partyscene Redactie | 5 augustus 2001
headlines

Na een aantal feesten in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer gegeven te hebben ging Sweet Creation het dit keer groot aanpakken.
De release party was dus vanavond en de line-up mocht er wezen met toonaangevende dj's zoals; Yves de Ruyter (be), Sterling Moss (uk), Smurref, JP, Dennis, Dana, Mc Marxman, Mc M Shane, Norman, Ronaldo, Hardart, Staz, Marcel. Grote drank sponsors waren aangetrokken; Smirnoff, Flügel, Ursus, Pepsi, Xi enz enz. Overal in de stad al weken van tevoren grote blauwe posters. Dit moest een geslaagd feest worden.
Om halftwaalf kwamen we aan bij het partycentrum Zichtenburg en er was geen rij te bekennen, gelukkig (dacht ik). Later bleek dit dus hellemaal niet gelukkig. Nadat we grondig gefouilleerd waren, (schoenen bh's, niks werd overgeslagen) liepen we het complex binnen. In de grote zaal was het podium in het midden opgebouwd met achterin een bar, hier werd voornamelijk hardhouse gedraaid en het was hier echt moeilijk om stil te staan. Het geluid was hard en zuiver en zo komt hardhouse het best tot z'n recht, alleen ik miste hier twee hele belangrijke dingen. Een ,de mensen….. waar was iedereen? Op Shockers? Een handje vol mensen stond hier te stampen, maar het had pas echt tof geweest als de hele zaal vol was geweest. En twee: sfeer. Jammer. Dan maar eens in het tweede/oldskool zaaltje kijken, ook hier werd goed gedraaid (lees stevig) maar ook weer een handje vol mensen. Jammer, heel erg jammer voor zo'n goed georganiseerd feest met zo'n goede line-up.
Alles was goed geregeld, toiletten, drinken, dj's, beveiliging, goed geluid. Maar ja, met honderd mensen bouw je niet echt een knalfeest. En een knalfeest was het zeker geworden als het wat drukker geweest was. Dit feest bevatte bijna alle goede ingrediënten voor een goed feest. Op één ingrediënt na: de mensen. Volgende maand beter?

(toegevoegd: 08-05-2001/10:39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws