Partyreport: Pure UK @ Escape

Partyscene Redactie | 5 juli 2001
headlines


De twee heren van de beveiliging vroegen dus niet hoe laat het was toen ze naar ze naar hun pols wezen. Ze bedoelde echter dat je een polsbandje om moest hebben om op het balkon te kunnen staan: VIP only, da’s jammer. Verder staat de Escape garant voor een luxe, een beetje onpersoonlijke avond uit. Al je voor twaalven binnen bent vermijd je de lange rij.
Even chillen op de nieuwe stoelen en luisteren naar de DJ. Op dat moment was het al duidelijk dat de trein zou gaan rijden, het hing in de lucht...
Al snel liep de zaal vol, iedereen nog een beetje afwachtend maar vol
verwachting. De MC kondigt nog een DJ aan. Die het tempo nog meer opvoert, richting Tiësto tempo. Als iedereen aan het dansen is en de meesten een zonnebril hebben gekocht, houd de muziek op. De MC schreeuwt vanuit de booth: Tiesto, Tiesto, Tiesto... en iedereen klapt mee. Als de muziek begin voel je het meteen: Fasten you seatbelts and fly away! Heerlijke onversneden trance waar de TB-303 nog op z'n waarde wordt geschat. Alle dansende mensen met een glimlach op het gezicht, ogen gesloten of verstopt achter paarse glazen. Telkens weer wordt het publiek opgezweept door de muziek of de go-go girls. De New Escape stond te schudden. Tiesto stond aan het roer.

(toegevoegd: 07-05-2001/12:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws