Feest der Tolerantie

Partyscene Redactie | 5 juli 2001
headlines


De poging van de organisator op de flyer en de website om de mensen
gepast gekleed naar Speedfreax te laten komen mislukt grotendeels. Veel spijkerbroeken en weinig party-people. Thema van de avond was in het kader van de bevrijdingsdag tolerantie, dus zullen de portiers wel het thema mee hebben gekregen door iedereen toe te laten. Jammer, het komt de stemming niet ten goede.
De start van de avond leek wat lauw en kwam rustig op gang. Van Bellen trakteerde de liefhebbers op een flinke portie speed-garage, geflankeerd door vocaliste Jackie S, die een eigen podium achter de dj had gekregen. Aan de decoratie in de zaal was veel aandacht besteed, er was zelf midden in de Wow een champagne bar gebouwd, waar gretig gebruik van werd gemaakt.
Halverwege de avond werd de locatie met een bezoek vereerd van de Rotterdamse burgervader Opstelten. De burgemeester moest een indruk krijgen wat er zich achter de deuren van de loods aan de Lloydstraat afspeelt, mede omdat Now & Wow straks gaat verhuizen naar de oude van Nelle fabriek. De indruk van de burgemeester was goed, wist hij deze nightreporter te vertellen.
In de Now draaide rising star Benny Rodrigues zijn eigen stijl progressive, opgevolgd door Michel de Heij die de techno liefhebbers deed dansen tot in de late uurtjes. Speedfreax was voor ons niets anders dan een gewone avond Now & Wow met een iets andere muzieksoort.

(toegevoegd: 07-05-2001/11:53)

Meer beeld van Speedfreax hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws