Partyreport: Welcome to the Future @ A’dam Studio’s

Partyscene Redactie | 5 februari 2001
headlines



Niemand minder dan Masters at Work waren uitgenodigd voor deze speciale editie van Welcome to the future in de Amsterdamse studio’s. Deze twee legendarische producers gaven hun tweede DJ set weg in Nederland en waren dan ook de ‘hoofdact’ op dit door Club Risk georganiseerde feest. Over het optreden van Kenny ‘dope’ Gonzalez en ‘little’ Louis Vega kunnen we kort zijn, weergaloos. Beiden lieten horen dat er wel degelijk soul te vinden is in hedendaagse underground house muziek.

Soulful house waar op gedanst kan en moet worden, en dit deed het massaal toegestroomde publiek dan ook. Geen moment verveling in die vijf uur, een set vol hoogtepunten boeiend tot de laatste plaat. Wellicht zit er aan Masters at work een hoog prijskaartje, maar een dergelijk niveau is zelden te vinden in Nederland. Toch was het succes van deze editie van Welcome to the Future niet alleen toe te schrijven aan de twee heren uit NYC. Ook DJ Cassie 6 liet een uitstekende set horen en de live set van Quazar samen met DJ Erik de Man, te horen in een andere zaal was prima in orde.

Zo kon de bezoeker een keuze maken tussen verschillende stijlen, en was er zelfs een future lounge met voornamelijk deep house. Prima georganiseerd ook, geen lange wachttijden bij de verschillende bars en vriendelijk personeel. Welcome to the Future toonde aan genoeg ervaring te hebben om een dergelijk groot feest uitstekend te laten verlopen. Volgend jaar weer?

(toegevoegd:02-05-2001/10:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws