Partyreport: EVE Future Disco @ Marcanti Plaza

Partyscene Redactie | 5 januari 2001
headlines


Van de overweldigende hoeveelheid buitenlandse superstar DJ's die Nederland in het Koninginnedagweekend zouden gaan bezoeken was David Morales als eerste aan de beurt. Voor deze speciale avond was de kleine zaal, waar het geluid normaal gesproken doorgekoppeld is aan de grote zaal voorzien van een eigen DJ, en omgedoopt tot de comfort zone. Helaas bleek dit niet echt te werken, aangezien bijna de gehele avond het overgrote deel van het publiek te vinden was in de grote zaal en de comfort zone zo goed als leeg was.
Wat iedereen meteen op moet zijn gevallen na de wat rommelige entree, was de relaxte sfeer die in de Marcanti hing. Het overwegend wat oudere, mannelijke publiek had het duidelijk naar zijn zin en dat bleek ook uit de enthousiaste reacties die het publiek gaf op de DJ's. De hoofdact van de avond was natuurlijk David Morales, die met een perfecte mix tussen de wat bekendere plaatjes, zoals zijn eigen "Needin' U", en een aantal wat diepere plaatjes de oren van de bezoekers flink wist te verwennen. Na David Morales was het de beurt aan de resident van EVE, Erick E, die het publiek met een geweldige set compleet uit hun dak liet gaan.
Ondanks dat de Marcanti zeker niet helemaal gevuld was, was het druk genoeg om gezellig te zijn maar rustig genoeg om de ruimte te hebben om te dansen, kortom de ultieme start voor het ultieme weekend….

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws