Reacties op de stelling

Partyscene Redactie | 19 april 2001
headlines

Thijs:

"Ik koop mijn drank niet langer, ik steel het!! Vooral champagne laat zich vaak makkelijk stelen..... Ze noemen mij ook De Champagnesteler (tevens heler) Maar inderdaad, de drank is te duur. Vooral in clubs die pretenderen hip te zijn wil een mixje al gauw tussen de 12 en de 16 piek doen. Onder het motto: Wie hip is, is rijk! Een bedenkelijke stellingname..... En als de euro komt hebben ze weer een reden om de prijzen naar boven af te ronden.... Maar wat doe je eraan?"

Hiroller

"Dan gaat iedereen thuis zich lekker volgieten om vervolgens met de zakken vol pas weg te gaan... gebeurd nu al onder de wat studentikozere types, maar zou er niet van op staan te kijken als het ook onder clubbers gaat gebeuren... of mensen lopen op en neer van wc naar dansvloer om zich tegoed te doen aan het fontijntje op het toilet, das ook nog een optie en kost je geen rooie rotcent. Eureka!"

Petra

"Helemaal mee eens...........5 piek voor een Spa'tje blauw....
belachelijk!!!!! En in de It is het helemaal belachelijk........5,75 voor een lullig biertje........."

BartJ

"Drankprijzen vind ik wel meevallen, ik maak me meer zorgen om de
entreeprijzen van tegenwoordig... Breezer reken ik gewoon op 7.50..
Mensen die bij mij een moeilijke wodka-redbull proberen te bietsen
krijgen gewoon water... (of ze moeten verleidelijk met hun ogen
knipperen) :) enne, als ik water wil hebben vraag ik meestal gewoon glaasje kraanwater.. Geen rare spa blauw.."

Vincent

"Prijzen stijgen en stijgen, dat is zeker. Maar waar voor ons geld, nee zeker niet. De tijd van kwaliteit is verdwenen om over service maar niet te spreken. Uitgaan wordt steeds minder leuk."

Tim Metz

"Zeer goeie stelling. De drankprijzen zijn inderdaad hartstikke duur en ik begin de laatste tijd zelfs het idee te krijgen dat ze met de week duurder worden. Natuurlijk is het niet gek dat drank in een club wat meer kost dan in een kroeg, maar als je 12,50 neer moet gaan leggen voor een bacootje (ik lust geen bier) vraag je erom dat mensen ladderzat aankomen omdat ze thuis al flink gedronken hebben of zelfs bijna niks drinken. Dit doe ik zelf ook een stuk vaker dan vroeger want je hoeft tegenwoordig echt niet meer te proberen om eens lekker dronken te worden als je uitgaat (of je moet minstens 200 piek bij je hebben) dus dan kun je er net zo goed niet aan beginnen en gewoon collaatjes drinken (alhoewel die ook al flink wat geld kosten tegenwoordig). Overigens zal minister Borst hier vast wel blij mee
zijn want de alcohol-consumptie daalt op deze manier wel.

Nu heb ik zelf nog het geluk dat ik eigenlijk nooit entree hoef te betalen omdat ik vaak kom filmen voor mijn site www.superfeesten.nl, maar als je normaal gesproken ook nog tussen de 40 en 70 piek voor een kaartje kwijt bent, voordat je ook maar iets hebt gedronken of gegeten, wordt het echt onbetaalbaar.


Als er dus niks verandert is elk weekend uitgaan eigenlijk alleen nog maar weggelegd voor de rijkere mensen onder ons en zitten alle andere partypeople 3 van de 4 weekenden thuis op de bank filmpjes te kijken."

(toegevoegd: 19-04-2001/10:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws