Ronald Molendijk presenteert nieuw album

Partyscene Redactie | 18 april 2001
headlines



Gisteravond was in club Arena te Amsterdam de presentatie van
Soulvation. Soulvation is een project van DJ Ronald Molendijk in samenwerking met diverse artiesten. De presentatie in de Arena werd begeleid door een liveband.
Dj, drumcomputers, toetsen, trompet, gitaar, bas en twee zangeressen brachten samen een selectie van het nieuwe materiaal. Het nummer dat het eerst gespeeld werd, kwam wat loungy over, met een leuke opbouw die zich ontwikkelde tot een erg swingende, vocale en clubby sound. Dit nummer schijnt tevens de eerste single te worden. De titels van de nummers zijn ons even ontgaan, wel herkende wij in de mix die in een half uur voorbij trok, de oude club hit van Ronald Molendijk “Deeper” met erg lekker vocale eroverheen. Geen DJ Jean hit sound maar een leuke samensmelting van diverse stijlen in dance, en zoals wij van Ronald hoorde: ‘gaat Deeper onze tweede single worden’. Na het half uur durende live optreden, werd overgegaan tot het tonen van de bijpassende videoclip, die (uiteraard)in Rotterdam was opgenomen.
Wat ons betreft is het zeker een leuk project geworden, en zijn wij benieuwd of bijvoorbeeld Dance Valley zoiets zou durfen te programmeren. We zullen zien. Wel leuk dat Soulvation het management van Kane en Anouk heeft, en zelfs de gitarist van Kane tussen de spelende leden stond. Zou dit een commercieel succes worden? Het is in ieder geval weer iets nieuws onder de zon.

(toegevoegd: 18-04-2001/13:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws