Reacties op de stelling

Partyscene Redactie | 4 december 2001
headlines


Michèl, EarthQuake agency:

"Deze stelling berust op waarheid, maar er zijn ook veel massale feesten omdat de scene er schijnbaar behoefte aan heeft.
Jullie voorbeeld van de Heineken Music Hall is niet echt massaal te noemen, maar evenementen zoals Impulz, Dance Valley, Innercity, enz. kunnen wel worden geplaatst onder de noemer 'massaal'. Zoals al eerder in een reactie op een stelling besproken, zijn de grotere feesten vaak een kweekvijver voor de partyscene. Een duidelijke ontwikkeling naast de massale feesten zijn de kleinere feesten, die flink in opkomst zijn.
Private party's en feesten met een ''volwassener' party gehalte trekken simpelweg een doelgroep die meer gaat voor de inhoudelijke kant van een feest, dan voor het massale en deze doelgroep is over het algemeen gesproken net ietsje ouder dan de bezoekers van massale feesten.
In mijn ogen doen de massale feesten geen kwaad aan partyminded Nederland, integendeel.
De markt creeert de behoefte, dat is een hele oude stelling. Ook hier weer van toepassing."

Jeroen

"Er zijn nog zat leuke, intieme clubs zoals bijvoorbeeld de Waakzaamheid. Grote feesten bestaan alleen omdat er blijkbaar een behoefte voor is en omdat er gewoon heel veel geld te verdienen is in het nachtleven."

Wessel van Eeden

"Ik denk dat er voor beide kanten wat te zeggen valt. Grote feesten geven een bepaald saamhorigheidsgevoel, terwijl kleinere feestjes weer een intieme uitstraling kunnen hebben. En het ene weekend sta ik liever met 50 vrienden in een kleine club, terwijl ik ook heel graag naar een Dance Valley, Sensation of Mayday ga. Dus het is van groot belang dat beide circuits in stand worden gehouden zodat men zelf de keuze kan maken uit groot, klein of HMH..."

"Q"

"Gewoon ruimen, dan blijft er vast een plekkie voor mij over.....
of preventief slikken....neuh......toch maar niet."

(toegevoegd: 12-04-2001/11:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws