LSDA, your votes please!

Partyscene Redactie | 16 april 2001
headlines


De Amsterdam Studio’s zullen 23 mei op hun grondvesten schudden. Dan worden voor de negende keer de Lucky Strike Dance Awards uitgereikt. De uitreiking, vanaf 20.00 uur toegankelijk voor vips en genodigden, begint al om 20.00 uur. Het aansluitende feest begint om 23.00 uur. De kaarten hiervoor kosten f 35,-

De genomineerden in de categorie Grootste Doorbraak zijn:

Benny Rodrigues: ontdekt door Ronald Molendijk en de dj-hype van dit jaar. Draaide dit jaar onder andere in de Chemistry, op Together, in de Lichtfabriek, de Powerzone en Cruises to Pleasure. Dit aanstormende talent is slechts 18 lentes jong!

Laidback Luke: nog een jonge (techno) held, slechts 25 jaar oud. Muzikaal beïnvloed door dj’s als MK, Tod Terry, DJ Pierre en Carl Craig. Zijn grote doorbraak beleefde hij dankzij zijn remix van Green Velvet’s ‘Stalker’ .

Luciën Foort: draait alweer een tijd mee, maar beleefde het afgelopen jaar een absoluut hoogtepunt. Hij bracht het succesvolle album Singularity 2 uit en zette eigenhandig De Britse dancetempel Gatecrasher op zijn kop.

Johan Gielen: werd tijdens de uitreiking van de TMF Awards persoonlijk bedankt door Alice DJ. Gielen is de kroonprins van de clubtrance en beleefde dit jaar hoogtepunten tijdens Trance Energy, Mystery Land and de Heineken Dance Parade.

Bastian: is eenieder wel bekend van het clipje met de borsten-in-bedrukte-tee’s: You’ve got my love. Een producer met een voorliefde voor sexy funkmuziek en Franse house. Samen met co-producer Caspar Wijnberg produceerde hij het debuutalbum ‘Ready’.

Gaat allen stemmen! Dat kan via de LSDA popup op de partyscene site!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws