Zwollywood meets The Q

Partyscene Redactie | 26 maart 2001
headlines



Vrijdag 23 maart om 22.00 opende The Q officieel zijn deuren voor het publiek. In slechts 9 weken is het voormalige pand van X-Ray omgetoverd tot een volwaardig speelpaleis voor Zwolsche nachtvlinders. Op de boardwalk zorgen twee goed geklede gastheren dat de gasten van The Q vriendelijk worden ontvangen, op een manier waaraan nog veel clubs een puntje kunnen zuigen. De deuren worden netjes voor je geopend en de gastheren wensen je een fijne avond, waarna je vriendelijk wordt verwezen naar de kassa waar je bij een aantrekkelijke jongedame een luttel bedrag van 15 gulden moet neertellen voor een avondje ongekend speelplezier. Beslist geen straf dus.
Het interieur van de langwerpige hal die de garderobe, kaartjescontrole en fouillering behuisd, is een staaltje ongekend vakwerk. Gekozen is voor de hoofdkleur wit, wat een ruime uitstraling geeft, met als warmtebron de kleur blauw. De kosteloze garderobe verloopt snel en efficiënt. Ook in de hoofdzaal zijn de blauw/wit kleurcombinaties doorgevoerd.
Anco van der Kolk is een van de medeoprichters: “Ik vond dat het tijd werd dat er in Zwolle nu eindelijk eens een volwaardige club werd geopend. Op zaterdag draaien Pacific en Zagros, beiden resident van the Q. Volgende week staan Cross & Emjay op het programma. Eigenlijk moet je gewoon eens langskomen, dan zorgen wij er wel voor dat jij het naar je zin hebt.” The Q zit aan de Blijmarkt nummer 15.

(toegevoegd: 26-03-2001/11:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws