Partyreport: Cross-Over @ Escape

Partyscene Redactie | 19 maart 2001
headlines

Er werd een streng doch correct deurbeleid gevoerd, afgelopen vrijdag in de Escape. Wel een kaart, maar dronken of gewoon lastig, ook geen entrance. Zo scheid Cross-Over het kaf van het koren en blijft de stemming positief en gezellig. Je jas werd aangenomen door een vriendelijke dame achter de garderobebalie. Maar binnen was het nogal frisjes en dus eigenlijk had je die jas beter kunnen aanhouden.
Eenmaal in de zaal stond dj G-Double-E met zijn opzwepende klanken het publiek alvast warm te draaien. De temperatuur in de zaal begon al te stijgen en van een beetje swingen krijg je het snel warm. De crowd van bovenaf zag er fantastisch uit. Het publiek, de dj, de vj’s werden op extra grote televisieschermen getoond.
Intussen was dj G-Double-E vervangen door Zed Bias die een echte muzikale binnenkomer maakt. Helemaal te gek hoe je het publiek van bovenaf ziet chillen en uit z’n dak ziet gaan. De Escape Venue restyled ziet er classy uit met die verlichte barren en niet te veel poespas aan de muren en het plafond. Wat de class jammer genoeg wat minder maakt is die ordinaire rij voor het damestoilet. Al met al zat de sfeer er goed in, het was niet te druk dus je kon je makkelijk verplaatsen en the crowd was booming. De avond wordt afgesloten met garageklanken van Groovemaster Johnson.

(toegevoegd: 19-03-2001/11:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws