Reacties op de Stelling

Partyscene Redactie | 15 maart 2001
headlines

Michèl:

"In een democratisch land als Nederland is, mogen we niet discimineren. Dus ook niet op 'kakkers'.
Iedereen is vrij om feesten te bezoeken. Persoonlijk denk ik dat de meeste luitjes met een R in de keel zich niet thuis voelen op echte party's. En als de organisatoren er voor waken om een strikte dresscode toe te passen, dan zullen we ook gevrijwaard blijven van Ralph Lauren, Burberry’s en gaatjesschoenen...."

Vinnie:

"Kijk, als overjarige (lees: afgestudeerde) kakker is het afgelopen met brassen in de studentenkroeg of sociëteit. Je bent een jonge ouwe lul. Wat nu? Het vertier van Van Binsbergen cs. bestaat voornamelijk uit indrinken, afpilsen, eten en hangen. In muziek en dans lijken ze minder geinteresseerd. Behalve als ze genoeg gezopen hebben. Dan willen ze nog wel eens - met de motoriek van een zak aardappelen - de dansvloer onveilig maken. Tip: blijf uit de buurt! Op clubavonden en parties waar gestampt en gebeukt wordt, zul je ze niet aantreffen. Waarom? Het moet wel verrekte beschaafd blijven èn ze willen niet met drugs geeassocieerd worden. Als dit op de 'zaak' bekend zou worden bij de fossielen die over hun carriere gaan, zou dit hun carriere wel eens kunnen schaden. Daarom......Lounges-2step-Garage: 't kèn nèt."

“Q”:

"Wat!!!!!!???? Direct een vervoersverbod instellen….NU!!!!"

Nils:

"Jullie bedoelen zeker stakkers......"

Roland:

"Ben ik het helemaal mee eens!!! Ik zie en hoor het ook steeds vaker. Niet dat ik me er echt aan kan storen ofzo hoor..zolang ze maar normaal doen! Maar het lijkt echt alsof iedereen; en dan even speciefiek de 'ballo's' zoals ik ze noem, uitgaat en uit wil gaan.
Ze willen allemaal "er bij geweest zijn" en het "helemaal te toppe feestje meegemaakt hebben". Ze ontdekken dat er meer is dan alleen de 'ballo-feestjes' waar iedereen lazerus is van de goedkope biertjes... Ze willen mee met de trends en hun dikke salarissen die ze nu vaak verdienen spenderen. En geef ze eens ongelijk...!!"

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws