BG Weekboek

Partyscene Redactie | 3 juli 2001
headlines




Op de BG-redactie kon je al geen speld horen vallen maar een handgranaat zou op dit moment ook niet opvallen. De BG-redactie is in de ban van de Lucky Strike Dance Awards nominaties. De laatste weken hebben de 50 most powerful people hun favorieten genomineerd. Nu alles geteld en geturfd is, begint het wikken en wegen. Per categorie is plek voor vijf nominaties maar die 50 kenners hebben natuurlijk allemaal hun eigen voorkeur en smaak. Dit is het moment, nu moet het kaf van het koren worden gescheiden.
Dat realiseren de BG-ers zich ook. Vandaar dat ze nu al twee uur aan het discussiëren zijn. Alles vliegt over tafel, techno-dj's, house-dj's, producers en clubs. Wat heeft Tïesto het afgelopen jaar geproduceerd? Was dat beter dan dat van Laidback Luke? Daarover valt te twisten en dat is wat ze aan het doen zijn op de BG-redactie.
Hoe kan het dat de nominatie van Carl Cox nog helemaal niet zeker is? Omdat er ook mensen als Sven Vath, John Digweed en Paul van Dijk rondlopen. Allemaal bepalende gezichten in de Dance-scene. Het getouwtrek zal nog wel even doorgaan. Maar laten we dat gewoon beschouwen als een luxeprobleem waar we niet eens van af willen. Beter te veel goeds om uit te kiezen dan te weinig tenslotte. Binnenkort is het stemtijd en kunnen jullie uit de genomineerden je favoriet kiezen op deze prachtsite.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws