Partyreport: Pizazz! @ O.V. Ruimte

Partyscene Redactie | 3 juli 2001
headlines


Net als de overige in Club de Ville ondergebrachte feestorganisaties is ook Pizazz! verhuist naar de ruimere O.V. Ruimte op hetzelfde Westergasfabriekterrein. Afgelopen zaterdag had gastheer b-ART de New Yorkse Deep House held Miguel Migs naar Amsterdam gehaald. Migs is een van de breinen achter het Naked Music label en heeft in die hoedanigheid diverse producties op zijn naam staan. Pizazz! had de première om de man achter de draaitafels te mogen ontvangen.
Midden in de O.V. Ruimte stond een grote boksring opgesteld waarin tandartsstoelen waren neergezet. Om de ring lagen matrassen waarop in het begin van de avond nog her en der wat bezoekers relaxt wachtten op wat komen ging. b-ART draaide warm op deze editie van Pizazz! die al vroeg, om negen uur ’s avonds, begon. De warme deep-house sound die zo kenmerkend is voor Pizazz!, dreef iedereen echter al snel naar de dansvloer.
Langzaam draaide Bart de dansvloer naar wat het hoogtepunt van de avond zou moeten worden. Boven was er ondertussen champagne verkrijgbaar in de champagnebar en stonden er zitjes waar de benen gestrekt konden worden. Zoals altijd waren de faciliteiten bij Pizazz! verzorgd en soepel geregeld. Iets later dan verwacht begon Miguel Migs aan zijn set.
De New Yorker stelde niet teleur. Ondanks het van gemeentewegen afgedempte geluidssysteem, wist hij er een swingende, diepe avond van te maken. Het publiek vermaakte zich in ieder geval prima. Op naar de volgende Pizazz!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws