DJ Fanclub gaat naar Cruises to Pleasure meets Club Love

Partyscene Redactie | 20 februari 2001
headlines





Het feestje begon al goed: Mooi op tijd (12.00 uur) zoals altijd arriveerden wij op Pier 14 alwaar de feestboten reeds klaar lagen voor vertrek. Er was duidelik aangegeven welke ingang voor wie was: Links VIP's en genodigden (GRATIS!) en rechts voor het volk (De "BETALENDEN" en zonder hen geen feest, zeg ik altijd maar). Dus ook voor het gepeupel stonden de vele gast-heren en gast-dames klaar om hen snel en safe (na een snelle bodycheck) binnen te loodsen waarna de jassen (GRATIS!) in ontvangst genomen werden door het "safe-keepings-personeel".
Om 5 over 12 stonden wij reeds met consumptie bonnen (GRATIS!:dank Micha!!!)op zak aan een van de vele bars.De sfeer zat er al goed in op boot 1 (Cruise to pleasure) en Remi draaide dat het een lieve lust was en vol overgave zijn "gabberset". Op naar boot 2 (Club Love) en daar was het eveneens reeds een "Dolle boel". Marisol demonstreerde haar nieuwe koptelefoon met "Hair-extensions" en haar partner in crime Marcello was zichtbaar in zijn nopjes met zijn nieuwe handgemaakte draaitafel. Om 13.00 uur precies gingen we varen. En dat is altijd leuk!
(Waarheen precies weet ik niet meer, maar vanaf een boot ziet alles er toch altijd anders uit) Wat dit feest extra bijzonder maakte was dat je van boot 1 naar boot 2 op en neer kon met kleine (GRATIS!) "pendelbootjes". Hulde voor de organisatie!
Ook stonden er voor "vermoeiden" masseuses klaar voor een verkwikkende
(GRATIS!) behandeling. KORTOM: een top feest gegeven door 2 top-organisaties die als zij zo doorgaan beslist in aanmerking zouden moeten komen voor een (GRATIS!) Gouden Kabouter.
(Nu ik hier zo over nadenk: Was alles wel gratis of alleen voor het DJ- fanclub-lokatie-team wat teven advies uitbrengt over feesten en DJ's aan het DJ-Fanclub-Gouden-Kabouter-Uitreik-team... Enfin, we hadden een fijne nacht!)
En o'ja, STEMMEN kan deze week nog. De uitreiking is op Maandag-avond
26-2-2001 te Paradiso.

DJ-Fanclub-Lokatie-Team

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws