Weekend preview: opening van De Vloer

Partyscene Redactie | 18 januari 2001
headlines


Poppodium de Vloer in Utrecht opent komend weekend officieel haar deuren in een gloednieuw pand. Deze opening zal vanaf vanavond gevierd worden met spektaculaire dance optredens. Zo treden vanavond de Longplayers live op, die vorig jaar de Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepten. Vanavond wordt het startschot gegeven voor het wekelijkse Dansen Op Donderdag.
De Official Opening Party op vrijdag 19 januari brengt een dwarsdoorsnede van moderne dance. Let vooral op de première van Legend of ExtraOrdinary Gentlemen, het nieuwe live-project van CIXX (a.k.a. Tom Kolenbrander van Head First), DNA en Rudeboy.
Verder op deze vrijdag live-performances met de future beats van Peplab en de turntablism-madness van Waxwinkerz. Uw hosts gedurende deze lange avond en nacht zijn Miss Bunty & MC Jeff.
De zaterdag 20 januari is in De Vloer voortaan Vibez. Op deze dansavond een unieke crossover tussen roots en de actuele dance. Tijdens deze First Vibez trekken Tommy & Frankie D de lijn van de funk en hardbop sound naar het nu. Speciale gasten DJ Dreadzone & MC MC sluiten het openingsweekend af:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws