Jullie reacties: de prijsvragen

Partyscene Redactie | 18 januari 2001
headlines
Op de Umek prijsvraag: win die kaarten voor Impulz, reageerden jullie massaal. Hier een paar antwoorden:

TORTURED RECORDS: voor dit label heeft Umek lang geproduceerd maar het is niet zijn eigen label, dat stond zelfs in het stukje, dummies!
THE SOUND OF LJUBLJANA: zo heet de website en de overkoepelende party organisatie van Ljubljana. Hier staan de antwoorden wel te lezen, dummies!

ABSENSE en EXPIRE: zijn wel labels van Ljubljaanse (wat een klotewoord) afkomst, maar niet die van Umek. Dummies!

ZET LJUBLIANA: Zet is een Londens label dat zich in producties uit Europese steden specialiseerd. Je hebt bv Zet Helsinki waar dj Monrella op uitbrengt. En je hebt inderdaad Zet Ljubliana waar Umek op uitbrengt. Maar het is niet zijn eigen label, dummies!
RECYCLED LOOPS: is een van de alliases die Umek gebruikt bij live optredens, maar ook de naam van een van zijn labels. Dus dit is een goed antwoord. Lucky Basterds!
CONSUMER RECREATION: inderdaad ook een van zijn eigen labels, Lucky Basterds!

Verder reageerden jullie ook massaal op de Underworld slipmatten:

“Mijn favoriete Underworld track, die ik helaas niet op Vinyl heb is:
Dark & Long. Mocht ik deze track ooit nog eens op vinyl vinden, zal ik hem zeker op deze slipmatten draaien. Ondertussen heb ik wel Born Slippy en King of Snake and het album Beaucoup Fish. Deze kan ik in ieder geval wel dan op de juiste slipmatten draaien.
Bij voorbaat dank als ze mijn kant op zouden komen. Annemiek Hoes.”

“Hallo daar. Mijn alltime favorite Underworldtrack is Dirty Epic, geweldig lekkere plaat is dat zeg, beetje langzaam maar toch erg fijn. Groeten, Koen Bok.”

“Cindy!!! Ik weet ‘t, ik mag niet reageren, maar als ultieme Underworld Freak dan toch: Darktrain! Marcel Wijnstekers”. (BG medewerker)

“Hallo. Mijn favoriete Underworld-track is absoluut "Push Downstairs". Waarom? Omdat ik dat "Tina...." zo ontzettend lekker eruit vind springen. Maar vooral omdat ik er zo verschrikkelijk lekker en intens op kan sexen met mijn vriendin.... Hmmmmmmmm..........
Groeten... Sander Ebbeling.”

Keep up the good work folks!

(toegevoegd: 18-01-2001/12:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws