Impulz: win die vip-kaarten!

Partyscene Redactie | 17 januari 2001
headlinesVandaag besteden we extra aandacht aan de bijzondere techno-line-up van Impulz. De absolute Partyscene-favoriet is dj Umek, de Sloveense techno dj wiens ster sinds een jaar of twee rijzende is.
Umek produceerde jarenlang kwaliteits techno voor Tortured Records en heeft inmiddels een eigen label. De Sloveen staat bekend om zijn funky techno sets waarin hij veel opzwepende percussie verwerkt. Hij draait meestal met 3 tafels waarbij hij samples van bekende platen in een loop gooit en wat uppitcht. In Nederland was hij eerder te horen op Awakenings en Chesterfield Labelland. Weet jij hoe Umeks eigen label heet, Mail ons dat dan en maak kans op twee vip-kaarten voor Impulz!

Een andere techno grootheid die op de line-up van Impulz staat en die je zeker niet mag missen in Richie Hawtin. Deze techno virtuoos, die veel releases als Plastikman op zijn naam heeft staan, combineert de decks met fx-units om zo tot zijn unieke sound te komen. Momenteel staat zijn vette release Orange op veel techno verzamelaars.


Deze week nog meer Impulz prijsvragen!

(toegevoegd: 17-01-2001/12:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws