Trance Energy: prepare to dance

Partyscene Redactie | 16 januari 2001
headlines


Aankomende zaterdag 17 februari is het zover: Trance energy, twee jaar geleden nog een evenement met ‘slechts’ achtduizend bezoekers barst los. De laatste editie in de Thialfhal in Heereveen was ruimschoots vantevoren uitverkocht en ook deze aflevering belooft met 30.000 bezoekers een succes te worden.
Trance Energy is een evenement van de grote getallen. Tijdens het nachtvullende programma is een ruime diversiteit van dj’s, live-acts en andere vormen van entertaiment te zien en te horen in het Jaarbeurscomplex in Utrecht. De mainstage omvat een oppervlakte van 15 duizend vierkante meter, er is een theaterzaal waar acht uur lang optredens gegeven zullen worden, een bioscoop, sms-chatroom, internetcafe en foodplaza.
Je zou bijna vergeten dat er ook nog gedanst wordt en wel op dj’s als Johan Gielen met het Safri Duo, Mauro Picotto, Rank 1, Mark Spoon, Push (die tevens verantwoordelijk is voor het Trance Energy anthem) en Jean. Partyscene mag 2 keer 2 kaartjes weggeven inclusief de officiele Trance Energy cd. Reageer hier

(toegevoegd: 16-01-2001/11:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws