DJ Jean draait door: en jullie reacties!

Partyscene Redactie | 1 april 2000
headlines


DJ Jean maakt er al jaren geen geheim van dat hij weinig respect voor het vrouwelijke geslacht heeft. Onlangs maakte hij het wel heel erg bont door bepaalde party-meiden in een magazine als ‘leeghoofdige sletten’ af te schilderen. Toen de interviewer daar dieper op in ging, antwoorde Jean dat hij het leuk vond om grof te zijn tegen meiden. Vervolgens vertelde Jean op een Belgische site dat vrouwelijke dj’s geen verstand van draaien hebben. Gelukkig heeft Jean er wel verstand van, zullen we maar zeggen. Wil er iemand iets aan Jean kwijt? Reageer dan hier!

Jullie reacties:

"Beste Jean,
Dat jij niet kan draaien is niet helemaal waar. Ik meen me zelfs te
herinneren dat je een DJ mix-contest hebt gewonnen, lang geleden. Wat is er sindsdien gebeurd? Volgens mij heeft de geldwolf jou in zijn zak en ben je er alleen op uit om die geldwolf te voeren. Je brengt de meest foute platen ten gehore. Dat je er niet uitziet (met je geïntegreerde baseballcap) is ook een feit. Maar dat jij je eigen minderwaardigheid wil botvieren op vrouwelijke dj's en het vrouwelijke geslacht in het algemeen is beneden alle peil en getuigt van weinig klasse."
Sebas Oeseburg

"Beste meneer Jean,
ik wil eventjes reageren op de uitspraak ''vrouwelijke DJ's hebben toch geen verstand van draaien''. Dit is echte onzin! Ik ken een DJ van het vrouwelijke geslacht en die draait hartstikke goed. In tegenstelling tot jou, beste Jean. Ik was er een keer bij toen je ging draaien hier in Rotterdam. Nou, dat was echt zwaar kut. Nou de groeten en alle liefde die ik maar kan wensen aan iedereen die niet zo lomp denkt over vrouwelijke DJ's." Pjotr.Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws