Jullie reacties op de Stelling van Woensdag

Partyscene Redactie | 21 december 2000
headlines

Jan Duursma, de Trance Tiger Of Kremlin, is het hier niet mee eens. Hij schrijft: “Ben je mal. Persoonlijk hou ik niet van verplichte bezoekjes, vette oliebollen en een drankje bij bekenden en familie. Ik krijg daar persoonlijk de kriebels van. Vorig jaar heb ik dat anders aangepakt. Op naar de Hemkade en als een wazige paradijsvogel ben ik daar het nieuwe jaar in gaan zweven. Heerlijk, een echte aanrader om knallend het oude af te sluiten en het nieuwe de hand te schudden.”
Ook heeft hij begrip voor de vaak veel hogere prijs van de entreekaartjes: “Het barpersoneel en de rest van de Crew vraagt waarschijnlijk ook meer dan normaal. En gelijk hebben ze. Het is toch verschrikkelijk dat zij naar al die lijpe feestende mensen kijken terwijl zij liever thuis zitten?”
Iemand onder de naam Quark is het er wel mee eens: “Oud en Nieuw is altijd een teleurstelling. Je kijkt terug op een jaar vol ellende en beter wordt het er toch niet op. Een voordeel heeft het wel, als je echt een pesthumeur hebt kan je lekker onder gaan in de massa.”
Dammie ziet vooral nadelen in het aanbod: “Ik moet wel toegeven, of je het er mee eens bent of niet, dat er hooguit 1 a 2 feesten zijn met oud en nieuw die aanspreken.” Hij relativeert ook: “Het kan per defenitie tegenvallen maar dat kan bij ieder feest en het is maar
wat je er zelf van maakt.” Precies.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws