LPC groot succes

Partyscene Redactie | 15 december 2000
headlines
Vanaf het begin van de avond liep NeMo vol met de kopstukken uit de nederlandse dancescene. Vooraf was deze borrel georganiseerd om de mensen die het allemaal mogelijk maken nu eindelijk eens de kans te geven zelf een feestje te bouwen. Muzikaal werd het aansluitende diner aangekleed door Michel de Hey, Jean en Remy.
Hierna ging het feest pas echt los nadat de deuren open gingen voor publiek en NeMo volstroomde met partypeople. Lovely ging voor met een deephouse set waarna King Britt en Rose volgden. Maar dit was slechts het voorspel want iedereen wachte natuurlijk op de levende legende van de avond: Farley Jackmaster Funk. Farley speelde een thuiswedstrijd. Zijn superherkenbare set was één groot feest der herkenning. Een compleet tijdsbeeld rondom ‘Love Can’t Turn Around’ werd door de meester uit Detroit vanachter de draaitafels getoverd.
Boven, in de Silly Symphonies Playroom, waren het de uitgaanscelebs die bij wijze van hoge uitzondering achter de draaitafels kropen. Anna Knaup van het gelijknamige boekingsagency had vooraf aangegeven dat ze ‘m behoorlijk kneep voor haar aanstaande optreden maar ze bracht het er toch heel behoorlijk vanaf. Net als Eelco Anceaux van Chemistry die -throw your hands up in the air- een roeping lijkt te hebben misgelopen. Ook Ted Langebach draaide een opvallend goede set. Het is de opzet van het Lucky People Center om op regelmatige basis terug te keren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws