Oud&Nieuw 2001

Partyscene Redactie | 13 december 2000
headlines


Vorig jaar bereikte de hype rond Oud & Nieuw, die toch elk jaar in december weer de kop opsteekt, een historisch dieptepunt. Dj’s informeerden elkaar per hotline over de geboden gages (en stuwden die vervolgens op tot ongekende hoogten). Elke week werd de naam van weer een ander feest gefluisterd als ‘het’ feest waar je heen moest. En dat gefluister werd tegen eind december gebrul. Wie op zijn feest live de geboorte van de eerste Millennium baby uitzond, mocht op veel bijval rekenen. De toegangsprijzen bereikten recordhoogten van f 275,.

Met de taferelen van vorig jaar nog vers in het geheugen laten veel organisatoren dit jaar verstek gaan, zo lijkt het. Vooral in Amsterdam lijkt de ‘grote feesten’-fobie te hebben toegeslagen. Clubs hebben allemaal wel een Nieuwjaarsprogrammering. Een kleine greep uit het aanbod: More presenteert Halluelujah 2001 voor f 67,50. Chemistry pakt uit met Chemistry 2001; a Space Odyssee voor maar liefst f 100,- en f 125,- aan de deur. (Leden f 75,-). Mazzo brengt voor f 50,- New Years Eve 2001. Paradiso doet 2001: Pinguins In Space voor f 60,-. In de Melkweg kun je voor f 60,- terecht op Oud & Nieuw 2000/2001. Ook Healers & Beads geeft een feest en de nog nieuw te openen club Power Zone is ook open op Oud&Nieuw.
Ook in andere steden kun je met oud&nieuw terecht in de reguliere clubs. Voor het enige echte spetterfeest moet je het beneden de rivieren zoeken. In het Eindhovense Beursgebouw geeft Extrema Humanite 2001 met wat ons betreft de vetste line-up tot nu toe: Junkie XL live, Acid Junkies, Marco Carola, Remy, Luciën Foort, Lady Aïda, Montana enz enz. En dat voor maar f 67,50!
Vanaf volgende week: elke dag een Oud&Nieuw update.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws