Koud op (uit) je dak

Partyscene Redactie | 12 december 2000
headlinesIn februari bundelen het Nederlandse ‘Soulride’ en het Zwitserse ‘Cool Monday’ voor de zesde keer hun krachten om drie weken vol snowboarding, muziek, internationale dj’s en relaxation te creëren. Het in Jugendstil gestyleerde kasteel Val Sinestra zal weer het bruisende middelpunt zijn van de evenementen die duren van 2 t/m 23 februari.

Op sportief gebied valt er in de drie weken van alles te beleven van een snowboard-beginnerstraining tot een halfpipe funpark, 80 km slope, freestyle boarding, snowbiking, sledgeriding en nog veel meer. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de vermoeide spieren in de vorm van thermobaden en romeinse baden.

Muzikaal gezien komen de deelnemers aan de drie weken ook helemaal aan hun trekken. De eerste week staat in het teken van nu-beats, UK-garage, Latin & rare grooves en dancefloor jazz. Onder andere Gilles Peterson (Talking Loud) en Lefthand (Jazzmania) zullen in deze week te horen zijn. In de tweede week wordt het oor gefeest op breakbeat, hiphop, jungle, 2-step en French-house, door onder andere de Sabotage Sound Surfers (NL) en Yuval (New York). Week drie staat garant voor clubby house sounds van onder andere 100%Isis (NL) en MTV surprise dj-acts.
Boeken kan via Rotterdam Office, tel: 0031 (0) 4258820

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws