De tien zonen van…

Partyscene Redactie | 12 augustus 2000
headlines

We hoeven niet lang meer in spanning te zitten, want met een beetje geluk opent The Zone op 26 december zijn deuren. En dat wordt tijd, want inmiddels is de spanning goed opgebouwd. Iedereen is erg benieuwd naar de spectaculaire, veelbelovende club. Met een capaciteit van 5000 mensen is The Zone een van de grootste clubs van Nederland. Het publiek kan rekenen op een verzorgde en respectvolle behandeling. Geen tang bij de wc die een piek eist zo gauw je het kleine hokje hebt verlaten, geen spierbundel die je nek dichtknijpt als je nog net een vijfje uit je broek kan vissen en een gratis garderobe ook gedurende de wintertijd.
Er is voor ieder wat wils. Je kunt zitten, liggen, dansen, eten, drinken, kijken, genieten, hangen, parkeren naast 999 andere auto’s, je als een vip voelen en laten behandelen, een eigen tafeltje hebben, je boot meenemen, op het terras zitten, je laten behandelen door gespecialiseerde ehbo-ers (en dus helemaal uit je dak gaan) en het erg laat maken.
Kortom voor ieder wat wils. Dus hou de datum in de gaten en bereid je voor op een avond van niveau, ‘cause it’s time to enter The Zone!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws