Pre-Weekend X-perience

Partyscene Redactie | 12 juli 2000
headlines


Vrijdag 7-12: De grote publiekstrekker dit weekend vormt. Vrijdag en zaterdag 8 en 9 december vormt de Amsterdamse Westergasfabriek het decor voor Awakenings met een spectaculair techno-weekend. De line-up op vrijdag bestaat uit onder meer Monika Kruse, Chris Liebing, Steve R en Rachmad en T!M. Op vrijdag zal er ook weer een Earth-party gegeven worden in de Melkweg. Met onder meer Sander Kleinenberg, Jefferson, Per en Nigel Dawson. Kaarten kosten fl. 32,50.
In de Massa in Breda draait volksheld Tiësto. En in het kader van Future zal Michel de Heij een set verzorgen in het Rotterdamse Nighttown.

Zaterdag 8-12: Zaterdag kan techno-minnend Nederland genieten van Joey Beltram, Blake Baxter, Adam Beyer, Remy en Estroe op de tweede dag van Awakenings.
Dimitri Solo en mc P-Pholl zullen het publiek in exstase brengen tijdens de bekende Escape-clubavond Chemistry. Club Risk brengt in de Amsterdamse More Jacques de Marseille en Eric de Man. Voor de echte beukers onder ons is de Hemkade 48 the place to be. John the Dentist, Dave, King Randall, Lady Dana eva zullen een explosieve hardhouse avond verzorgen, toepasselijk getiteld Hardhouse Explosion. In Rotterdams hipste club, Now & Wow, nemen Perry, Stef en Roog plaats achter de draaitafels.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws