Marilyn Manson slaat terug

Partyscene Redactie | 12 juni 2000
headlines


Grof geweld is vaste prik tijdens de concerten van Marilyn Manson. Volgens Manson zijn de geweddadigheden vast onderdeel van de show, een kwestie van ‘waar voor je geld’. Vorige week vertelde Moby in de New York Post dat hij walgde van het geweld dat Marilyn Manson tijdens de concerten tentoon spreidt. Moby kwam tot deze uitspraak nadat hij een optreden had bijgewoond waarbij Manson’s drummer tijdens de gewelddadige finale zijn pols brak. “It was disgusting. I'm waiting to see if the police want witnesses. That kind of violence is totally unnecessary onstage”, aldus Moby.

Een woedende Manson liet via zijn platenmaatschappij Nothing Records/Interscope weten: “On my stage that kind of violence is completely necessary. It's just unfortunate that Moby wasn't injured”. Mansons drummer voegde daar nog aan toe dat hij Moby graag met zijn goede arm een paar klappen wil verkopen.

Tijdens zijn optreden gisteren in Ahoy stelde Moby dat het optreden zijn excuus was voor de James Bond soundtrack. Wij vinden eigenlijk dat een excuusconcert gratis hoort te zijn. Partyscene houdt Moby en zijn streken voor je in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws