Lucky People Center: jij kunt erbij zijn!

Partyscene Redactie | 12 april 2000
headlines

Op donderdag 14 december komen alle belangrijke mensen uit de Nederlandse partyscene in New Metropolis bijeen op zich ‘onder ons’ te vermaken en en passant een goed gesprek te voeren. Dat gesprek zal onder andere gaan over de ‘normen en waarden in de scene’. Daarnaast kruipen verschillende organisatoren eens in de huid van de dj. Zo staan Marcel en Sander van Extrema nu eens achter de draaitafels op het programma.
Marcel: “Ik heb zoiets eerder in Duitsland meegemaakt, dat alle party professionals voor een keer van rol wisselden. Dj’s achter de bar enzo; hartstikke leuk. Zo zijn het eens niet de dj’s die in de picture staan. Zowel Sander als ik hebben nog nooit gedraaid, dus dat kan leuk worden. We zijn van plan om een door ons gecompileerde, nooit uitgebrachte cd ten gehore te brengen. Misschien doen we er nog wel iets leuks bij, we zien wel”.
Natuurlijk is er ook tijd voor serieuze zaken. Marcel: “Extrema heeft altijd een sterke filosofie gehad. Wij vinden dat feesten moeten draaien om waar het allemaal om begonnen is: muziek, sfeer, saamhorigheid. Tegenwoordig zijn veel artiesten en evenementen zo commercieel. Het is pure geldklopperij. Platvloerse grootschaligheid. Daar willen wij ons aan onttrekken en dat zal onze bijdrage aan de discussie zijn. We hebben er erg veel zin in!”
Wil jij ook onderdeel zijn van Lucky People center? Stuur ons een mailtje en maak kans op twee kaarten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws