Club More: Bingo-en voor het goede doel

Partyscene Redactie | 12 april 2000
headlines

Eenmaal aangekomen moest ik vijf gulden betalen wat dan naar het AIDS-fonds zou gaan. Ik gaf de dame achter het loket fl. 25,- met de mededeling dat het zo OK was. Heel verbaasd doch dankbaar keek ze me aan en zij twijfelend "dank je wel". Zou ik dan de enige zijn geweest die wat meer heeft gedoneerd?

Begroet door een ietwat bloederige en lugubere gastheer (gelukkig geschminkt) werd ik verwelkomd en maakte mijn entree. Ik wist niet echt goed wat voor een soort stemming en houding ik me moest aannemen. Kan je bij zo'n serieus onderwerp wel helemaal uit je bol gaan? Of is dat juist de bedoeling "now a days"?

Op de dansvloer kwam ik nog een paar collega's lallend en brallend tegen, image building in de vorm van "drank maakt meer kapot dan je lief is". Wat me erg opviel was dat er een ietwat matte sfeer hing, alsof ook mister AIDS daadwerkelijk zijn entree had gemaakt. Al dansend vroeg ik me af of er mensen waren die er echt bij stil stonden (Wereld AIDS dag) of dat dit voor hun "just another party" was om hun weekend gerieflijk te beginnen?

Ik vind het een erg goed initiatief van Joost van Bellen's Bingo! en hoop dat ze het volgend jaar weer zullen doen, alleen met iets wat meer "More". Helaas heb ik de veiling niet meegemaakt, maar hoop dat er veel is binnengehaald. Al met al was het weer een uitstekende vrijdag avond en ging ik met een zeer voldaan gevoel m'n bed in.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws