Lucky People Center

Partyscene Redactie | 28 november 2000
headlines


New Metropolis (tegenwoordig kortweg NEMO) zal die avond het nu al gedenkwaardige toneel vormen van een enorme gathering van hen die er toe doen in partyland. Dj’s, vj’s, promoters, boekers, decorateurs, flyerontwerpers, A&R managers, alle mensen die de scene kleur geven, van een soundtrack voorzien en het mogelijk maken dat er überhaupt iets gebeurt zullen die avond eindelijk eens aan de andere kant van de streep staan.
Het eerste deel van het Lucky People Center is besloten en zal muzikaal aangekleed worden door bekende dj’s die zich van een andere kant laten zien. Michel de Heij draait old skool hip hop, Jean underground garage en Remy stort zich op de house classics.
Vanaf elf uur gaat de zaal open voor publiek waar dj Lovely, King Britt met MC Rose en Farley Jackmaster Funk, jawel van ‘Love can’t turn around’, tot in de late uurtjes zullen draaien. De Silly Symphonies Celebrity Playroom wordt de hele nacht gevuld met beroemdheden uit het nachtleven die hun favoriete tunes ten gehore zullen brengen. In verband met het besloten karakter zullen slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Wil je er bij zijn wees dan snel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws