Robbie even uitgerockt

Partyscene Redactie | 20 november 2000
headlines


Robbie Williams heeft muzikaal net zoveel met de Partyscene te maken als Marco Borsato ware het niet dat de een zich heeft bewezen als een onverbetelijke Partycrasher en de ander zo bij iedere schoonmoeder onder de wol zou kunnen kruipen.
Vorige week werd al bekend dat de ex-Take Thatter aan het eind van z'n latijn zou zijn maar toch wilde hij, tegen uitdrukkelijk doktersadvies in, aanwezig zijn bij de uitreiking van de MTV Awards. Hij kon daar tenslotte een prijs ophalen. Dit gebeurde ook (winnaar in de categorie 'Best Song') maar bij opkomst leek het gezicht van Williams geheel ontdaan van de charismatische branie die hem gewoon is.
Een warrig dankwoord en het optreden volgde, een duet met de eeuwig jonge Madonna adept Kylie Minoque, waarna Williams op de afterparty geheel in stijl ter aarde storte. Iets te veel Rock, iets te veel dj en iets te weinig rust; ook de Robbies in deze wereld raken een keer opgefeest. Van deze kant wensen we Williams alle sterkte en een spoedig herstel toe. Robbie zal een maand rust moeten houden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws