Nieuwe namen Primate Labelavond

Partyscene Redactie | 11 september 2000
headlines


Tijdens de labelavond zullen ondermeer dj-sets van Marco Bailey (België), Umek (Slovenië), Ben Sims (UK), Cristian Varela (Spanje) en G-Force (België) te horen zijn. Opmerkelijk is het optreden van Melrob. Hij is de eigenaar van Primate (Primate) en zal speciaal overkomen uit Engeland om gratis freebies weg te geven en het optreden te verzorgen.
In de andere zaal staan optredens van ondermeer Alexander Koning, Massive Sound (België), Michel Becks, Tec-team, Dulac en Dual Analog op het programma. Naar mate de voorverkoop stijgt, zullen er meerdere optredens geboekt worden!
Umek was een tijdje geleden nog te horen op Awakenings en Chesterfield Labelland en is een van de hotste producers van het moment. Marco Bailey brengt al een paar jaar indrukwekkende releases uit op verschillende labels en debuteerde onlangs met het album ‘Sacrifice and Dedication’ op Primate. Zijn collega G-Force komt eveneens uit België en runt het Genetic label. Hij bracht ook werk uit op Zenit, het label van Marco Carola. Cristian Varela is misschien in Nederland een nieuwkomer, maar wordt in eigen land aanbeden en Ben Sims staat bekend om zijn vlijmscherpe technosets.
Partyscene mag vijf mensen gelukkig maken met twee kaartjes voor de Primate labelavond van 2 december. Wil je ervoor in aanmerking komen, stuur dan voor 27 november een mailtje naar mp@pulse.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws