Primate Labelavond

Partyscene Redactie | 11 maart 2000
headlines


Het Engelse label staat bekend om haar stevige technoreleases van talloze internationale technoproducers. Zo zullen deze maand sterke releases verschijnen van ondermeer Jel Ford (‘On Schedule ep’) en Marco Bailey (‘Hyatt Performer ep’).
Tijdens de labelavond zullen ondermeer dj-sets van Marco Bailey (België), Umek (Slovenië), Ben Sims (UK), Cristian Varela (Spanje) en G-Force (België) te horen zijn. In de andere zaal staan optredens van ondermeer Alexander Koning, Massive Sound (België) en Michel Becks op het programma.
Umek was een tijdje geleden nog te horen op Awakenings en Chesterfield Labelland en is een van de hotste producers van het moment. Marco Bailey brengt al een paar jaar indrukwekkende releases uit op verschillende labels en debuteerde onlangs met het album ‘Sacrifice and Dedication’ op Primate. Zijn collega G-Force komt eveneens uit België en runt het Genetic label. Hij bracht ook werk uit op Zenit, het label van Marco Carola. Cristian Varela is misschien in Nederland een nieuwkomer, maar wordt in eigen land aanbeden en Ben Sims staat bekend om zijn vlijmscherpe technosets.
Partyscene mag vijf mensen gelukkig maken met twee kaartjes voor de Primate labelavond van 2 december. Wil je ervoor in aanmerking komen, stuur dan voor 27 november een mailtje naar mp@pulse.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws