Samples door Ambient Daan

Partyscene Redactie | 27 oktober 2000
headlines

Ik ben meer een terrasmens. Samen met mijn vriendin genieten we ervan om op een moooie zonnige dag ons te vleien in het Vondelpark of Leidseplein en dan mensen kijken. De meest vreemde gevallen komen voorbij, en samen hebben we de grootste lol.
Sporadisch bezoeken we wel een bar, maar erg tevreden over de entourage zijn we zelden. Nu is er al jaren één plek waar ik dan wel vaker kom. Hier kom ik zelfs ´s ochtends vroeg, als ik een keer te diep in het glaasje heb gekeken en behooefte heb aan een stevig vet ontbijt. Ik heb het over The Tara, een Ierse pub op het Rokin, nummer 89. Hier kan je bijzonder lekker eten, maar in een verloren middaguurtje ook een potje poolen. En zelfs voor het stappen
een lekker biertje pakken. Het is er goed toeven. Helaas is dat vanaf heden voorbij. Het is er niet meer goed toeven, het is er bijzonder goed toeven !!
Sinds deze week is de nieuwe aanbouw klaar en hebben ze er een speciale attractie bij, er is namelijk een spreekgestoelte (of preekstoel, whatever) gebouwd. Ja, en ? Is dat nu bijzonder ? Ja zeg ik dan, want een priester zal deze nooit bestijgen. Wel de nieuwe ´goden´van deze tijd. In het gestoelte staan namelijk 2 draaitafels. Op vrijdag en zaterdag worden deze dan ook gebruikt door die en gene. Ook is er een kleine dansvloer met wat licht erboven. En ik kan je verzekeren dat er géén Ierse folkmuziek wordt gedraaid !!
Zaterdag de 28ste is er een feestelijke opening met een Halloween
verkleedthema, vanaf 21.00 uur.
Dus bij deze is een ieder uitgenodigd om dit mee te maken. De DJ´s tot nu toe die elke maand een avond vol zullen draaien zijn: Andy Haze, Big Danny D., The Wizard en ondergetekende (elke 1ste vrijdag van de maand en de 3de zaterdag van de maand zal ik akte de precance geven). Van 23.00 tot 03.00 zal dit plaatsvinden. Dus nu kun je voor het ´échte´uitgaan eerst eventjes op zijn Iers genieten !

Groeten en tot de volgende keer !! Ambient Daan


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws