Kenny Dope en Jazzy Jeff op Bassline Special

Partyscene Redactie | 25 oktober 2000
headlines


Kenny Dope is vooral bekend door zijn aandeel in Masters At Work. Dit duo vormt hij samen met legendarische house-dj ‘Little Louie’ Vega. Maar Dope heeft al bewezen dat hij ook op eigen kracht een dj is om rekening mee te houden. Zijn album Strange Games & Funky Things staal bol van soulvolle 60’s, 70’s en 80’s grooves die garant staan voor een feestje op de dansvloer. Gezien het feit dat Dope onder de Bassline-vlag zal opereren ligt het voor de hand dat hiphopbeats zijn set die avond zullen domineren.
Alsof de naam van Kenny Dope nog niet genoeg is om beatminnend Nederland naar de poptempel te lokken, zal ook de legendarische Jazzy Jeff zijn opwachting maken. Vooral bekend geworden door zijn samenwerking met Will ‘The Fresh Prince’ Smith, is de dj nu ook solo bezig onder de naam A Touch of Jazz. Dit is een label dat vooral soul, jazz, hiphop en r ‘n’ b uitbrengt. Met artiesten als zangeres Jill Scott is dit een label om in de gaten te houden.
Kortom, de liefhebbers van hiphop, soul en jazz mogen deze Bassline Special eigenlijk niet missen. De zaal gaat om 23.00 open en de kaarten kosten fl. 45,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws