Spiderman (Playstation)

Partyscene Redactie | 17 oktober 2000
headlines


Inmiddels is het bijna 2001 en dankzij de makers van Tony Hawk Pro Skater is de eerste 100 procent geslaagde superheldengame een feit.
In de intro wordt getoond hoe Spiderman Dr. Octavius berooft van een baanbrekende uitvinding. Maar Peter Parker staat in het publiek. Er is dus sprake van een kwaadwillende dubbelganger. Vanzelfsprekend zal Parker het kostuum aantrekken om zijn onschuld te bewijzen. Al snel zit de schietgrage New Yorkse politie hem op de huid. Maar dat is het nog het minste van zijn problemen en je zal alles op alles moeten spelen om dit avontuur naar een goed einde te brengen. De speler slingert aan zijn web van gebouw naar gebouw, wandelt over muren, hangt aan plafonds en tart de tegenstander met bijdehante opmerkingen. En dat alles in het vertrouwde rood-blauwe Spidermankostuum. In zijn zoektocht naar een kwaadwillende dubbelganger moet Spidey onder meer Venom, Mysterio, en The Rhino zien te verslaan. Gelukkig voor jou is Spiderman zeer bedreven met zijn web. Hij kan het op zes verschillende manieren gebruiken. En als zijn vuisten en webschieters te kort schieten kan hij rekenen op hulp van andere helden uit het Marvel-universum, zoals Daredevil en The Punisher.
Het spel wordt gekenmerkt door variatie, actie en verrassingen. Als je ooit eens in de huid van de muurkruiper heb willen kruipen is dit je kans. Simpelweg de beste superheldengame ooit gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws