Sfeerbeheer beheert de sfeer

Partyscene Redactie | 13 oktober 2000
headlines


Hier gaat de geboorte gevierd worden van Sfeerbeheer, een organisatie die is ontstaan uit pure lol en noodzaak. De noodzaak: het ontbreken aan intimiteit op veel feesten waar de organisatie is geweest. Het gevolg: een intiem feest waar sfeer voor zowel de mensen die komen, als voor de organisatie op nummer 1 komt.
Sfeerbeheer wordt gesponserd door PTB Productions, Lounge Conjuction en Symbols, van wie bezoekers bij binnenkomst een armbandje ontvangen. Het Replaycafé is het decor van deze avond. Het feest begint om 23:00 uur en zal eindigen om ongeveer 05:00 uur. Tijdens het feest draaien DJ’s Fafa Monteco (Superfunk “Lucky Star”, Frankrijk), Fab G (Black Jack, Frankrijk) en Marnix. Via een unieke samenwerking brengen zij het publiek in een sfeervolle stemming. De gastheren Thijs en Pim zullen hier verder aan bijdragen en het feest in goede banen leiden.
De zeven organisatoren hopen in de toekomst meer van dit soort intieme feesten te geven. Kaarten zijn voor Fl. 25,- te koop bij het Replaycafé of op de avond zelf aan de deur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws