Ted Langebach ontvangt Laurenspenning

Partyscene Redactie | 13 oktober 2000
headlines
De pionier van de dansscene, bekend van de MTC-parties en Now 'n Wow, werd onderscheiden vanwege zijn baanbrekend werk voor de dansscene.
"Hij heeft ervoor gezorgd dat de dancecultuur ook op politiek niveau een rol is gaan spelen", aldus de Stichting De Laurenspenning. In zijn speech noemde Langebach de onderscheiding een compliment voor de hele dancescene. Langebach: "Kunst mag in eerste instantie best ingewikkeld zijn of soms onbegrijpelijk; als de confrontatie maar duidelijk is." Verder waarschuwde Langebach te waken voor 'provinciale cultuurpenetratie'. Na afloop werd de 'lounge' van de Laurenskerk omgetoverd tot party-locatie met muziek van Dj Quinten de Rozario en dj Lacroix.

Aanstaande zaterdag is er overigens weer een Now ’n Wow in Rotterdam. Now ’n Wow is sinds de opening buitengewoon populair. Tijdens de clubavonden is het bezoekersaantal inmiddels opgelopen tot 3.000, waarmee het de drukst bezochte clubavond in Nederland is. In het Now-gedeelte draaien o.a. DJ’s Lippune, Christopher en Laidback Luke.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws