Kozzmozz vijf jaar

Partyscene Redactie | 10 november 2000
headlines


Zoals de trouwe bezoekers gewend zijn, kunnen we ook deze keer weer rekenen op een geweldige line-up. De organisatie probeert elke keer weer muziek van de toekomst ten gehore te brengen in het ‘Kozzmozz-spaceship’.
In de drum ’n bass-zaal staan o.a. Future Cut, Usual Suspects en dj Loxy op het programma, de fans van experimentele sounds kunnen terecht in de techno/e-lectro ruimte voor o.a. Steve Stoll, Rolando, Carl Lekebusch, Steve Rachmad en live The Advent. Voor degenen die wat meer funk willen horen is de tech-house galaxy ter beschikking met o.a. Stacey Pullen, Mr. C en Michel de Hey. In de launch-galaxy wordt je vergezeld door o.a. Sven van Hees en Mo& Benoelie.
Begonnen in de theaterboot Josef K. met de meer soulvolle techno-feesten, kan kozzmozz terugkijken op vijf jaar van ontwikkelingen. Buiten de technofeesten in Space (Ibiza) was Kozzmozz ook te vinden in The End (Londen) tijdens de openingsavond van Jim Masters en in Rex Club (Parijs) en met een tent op Pinkpop. Omdat de underground techno niet tot z’n recht kwam in de kleinere ruimte in de theaterboot, en het publiek zich steeds uitbreidde, werd gekozen voor een ander soort feesten. Maar de liefhebbers van deze bootdagen kunnen nog steeds hun hart ophalen tijdens de e-scape parties in de Vooruit in Gent. 31/10/00 is de volgende datum, niemand minder dan Dave Angel zal daar een drie uur durende set weggeven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws