Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 10 oktober 2000
headlines

Drie dagen lang werpt het Amsterdam Dance Event licht op de Europese danscultuur. Het dagprogramma vindt plaats in het Felix Meritis- gebouw aan de Keizersgracht. Hier kan iedereen die deel uitmaakt van de dansindustrie gedachten en ideeën uitwisselen, nieuwe zakelijke contacten leggen en discussieren over bepaalde onderwerpen.
Artiesten, producers, organisatoren en promotors e.a. nemen aan dit weekend deel. Zo zal er onder meer een discussie plaatsvinden over het succes van de Nederlandse ‘sound’ met Sander Kleinenberg, Gert van Veen en Tom Holkenborg in het panel en zullen Lucien Foort, Kevin Saunderson, Boris Dlugosch praten over de producer als opkomende ster.
Muziekliefhebbers en feestbeesten kunnen drie nachten aan een stuk uit hun dak gaan op verschillende locaties in de stad. Paradiso, De Melkweg, Escape en Ministry bieden tijdens het event uiteenlopende avonden met verschillende buiten- en binnenlandse dj’s en live-acts op het programma. Bovendien wordt er een Defected Label Party georganiseerd met Full Intention (UK), Boris Dlugosch(D), Olav Basoski (NL), en Bob Sinclair (F).
Het A.D.E. trekt elk jaar steeds meer bezoekers en wordt gezien als een kwalitatief hoogstaand platform voor de Europese dancescene.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws