Awakenings in Hemkade en Gashouder

Partyscene Redactie | 10 mei 2000
headlines


Sven heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een lange set neer te willen zetten, maar heeft in Nederland nog nooit eerder zo lang gedraaid. Een primeur dus voor de Hemkade in Zaandam, waar het feest zal plaatsvinden. De voorverkoop begint eind oktober.
In december vindt voorlopig het laatste Awakenings technoweekend plaats in de gashouder in Amsterdam. Op vrijdag 8 december draaien T!M , GAETANO PARISIO, MONIKA KRUSE, CHRIS LIEBING en STEVE RACHMAD. Op zaterdag 9 december staan ESTROE, BLAKE BAXTER, JOEY BELTRAM, ADAM BEYER en REMY op het programma. De organisatie belooft dat tijdens dit weekend werkelijk alle remmen los gaan qua visuals. De zaal zal worden aangekleed met 6 lasers, grotere videoschermen, gigantische decoratie, bizar vuurwerk en veel lichteffecten. De voorverkoop voor 8 en 9 december start over een maand.
De gashouder zal tijdens de renovatie niet meer tussentijds opengaan. Dit betekent dat het weleens een jaar zou kunnen duren voordat de feesten in de gashouder kunnen terugkeren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws