Slapeloze nachten in de Jetlag

Partyscene Redactie | 10 maart 2000
headlines

Initiatiefnemers zijn Ramon Arias de Bles en Rick Vintges, eigenaar van het grafisch vormgevers bureau Homemade Cookies, nu de sponser van het geheel. De twee vrienden deelden de mening dat Den Haag te weinig voor het volwassen uitgaanspubliek te bieden had. Omdat ze beiden ervaring hadden met het organiseren van feesten, was de stap naar de commerciële kant hiervan niet groot.
Het idee achte de ‘lounge’ is dat mensen in een relaxte atmosfeer kunnen genieten van soul, hiphop en funky disco muziek. Geen gestuiter, oudere mensen willen swingen, dus techno zul je er niet horen. Op zaterdagavond draait de huis DJ Dela Sarge met iedere keer een andere gast DJ. Op vrijdagavond wisselen verschillende DJ’s elkaar af. Vanaf 29 oktober kan er ook op zondag gelounged worden.
Over het publiek waar de Jetlaglounge de aandacht op richt zijn de twee duidelijk. Het publiek maakt het feest, dus er wordt zeer selectief gekozen. Geen groepen zuipende mensen, maar funky people met een goed humeur. Uiteindelijk is het de bedoeling dat via een persoonlijk adressenbestand alleen mensen met een uitnodiging de club mogen bezoeken.
Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag van 23.00 – 04.00 uur
Vanaf 29 oktober op zondag van 18.00 – 23.00 uur
Meer info? Get a Jetlag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws