Silly’s op hol in samenwerking met het Paard

Partyscene Redactie | 10 maart 2000
headlinesIn samenwerking met het Paard op Hol werd als locatie de Nieuwe Kerk aan het Spui gekozen. Bij binnenkomst bleek dit geen verkeerde keuze. De moderne aankleding in combinatie met het oude karakter van de kerk, zorgden voor een sfeervol geheel.In de grote zaal was Laidback Luke vanaf het begin van de avond bezig met een zeer stevige mix, waardoor het publiek al snel in de juiste stemming kwam. De akoustiek van de kerk bleek hiervoor zeer geschikt. Het live-optreden van Paco & Frederik borduurde op deze wijze voort en na alweer een knallende set van Laidback Luke, was het aan DJ Remy om de extase waarin de overigens uitverkochte kerk op dat moment verkeerde, tot een hoogtepunt te brengen. Met het draaien van onder andere de remix van Josh Wink, was ‘the evening so far’ wederom een groot succes.
Verder konden partypeople in de benedenzaal, waar Quinten de Rozario later op de avond Olivier Laury had over genomen, genieten van een garage-set met Jessie K als MC.
Er werd weer als vanouds ‘gesprongen’op dit bij voorbaat geslaagde feest. De juiste line-up en het bekende ‘Sillies’ publiek dat bij iedere beat de kans grijpt uit hun dak te gaan waren hier uiteraard een oorzaak van, maar de kroon op dit feest was toch wel de waanzinnige locatie. De Nieuwe Kerk heeft bewezen dat in het huis van God hogere sferen ook op een andere manier bereikt kunnen worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws