‘s Nachts feesten én je moeder verwennen

Partyscene Redactie | 27 april 2012
headlines

12 mei, de nacht voor Moederdag, organiseert weblog je-moeder.nl de vierde editie van Je Moedernacht. Om haar bezoekers niet vooraf al met een schuldgevoel op te zadelen heeft Je Moeder de handen inéén geslagen met Beschuitje.nl, zodat de moeders de volgende dag niet worden vergeten. Vanaf vandaag kunnen de bezoekers tegen een speciale korting alvast een ontbijtje op bed voor moeders bestellen op www.beschuitje.nl.
jemoe
Dé oplossing

Bezoekers van eerdere edities van Je Moedernacht weten hoe zwaar het is om de dag erna bij mama op de koffie te gaan. Voor Je Moeders feestgangers heeft Je Moeder geregeld dat ze 20% korting krijgen op de bestelling voor een ontbijtje voor moederlief. Iedereen die t/m 12 mei de actiecode JEMOEDERNACHT invoert bij hun bestelling ontvangt deze korting.

Je Moedernacht

Na twee uitverkochte edities gaat Je Moeder weer voor een uitbundig feest in café Noorderlicht, Amsterdam. In vergelijking met voorgaande jaren kan de bezoeker meer hiphop en feestmuziek verwachten. “Je Moeder heeft de laatste tijd even genoeg housemuziek gehoord.”, aldus Je Moeder. Het thema dit jaar is dan ook ‘Petje op’.

Je Moeder

Je Moeder organiseert sfeervolle feesten waar men haar lievelingsacts live in actie kan zien. Op haar blog www.je-moeder.nl schrijft Je Moeder dagelijks over haar nieuwste vondsten op het gebied van creatie, feestjes, muziek, het leven en meer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws