Ultra Music Festival film

Partyscene Redactie | 25 april 2012
headlines

Zaterdag 26 mei draait in veertien bioscopen van Pathé* eenmalig CAN YOU FEEL IT, een film van de Nederlander Final Kid over Ultra Music Festival Miami.
tiesto
Met Afrojack, David Guetta, Tiësto, Carl Cox, Avicii, Fedde le Grand en Boys Noize. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

UMF Miami is 's werelds belangrijkste festival voor elektronische muziek. Deze Olympische Spelen voor de dance muziek vinden elk jaar plaats tijdens de Miami Music Week. Alle grote DJ's en fans vanuit de hele wereld komen dan samen voor de ultieme ervaring op dance gebied.

CAN YOU FEEL IT brengt de UMF Experience naar het bioscoopscherm. Een film over een nieuwe generatie gezien door de ogen van 's werelds populairste DJ's. Afrojack, David Guetta, Carl Cox, Tiësto, Avicii, Fedde le Grand en Boys Noize zijn de supersterren die de kijkers meenemen op een opwindende reis door UMF Miami en de wereld van de dance. De film, waarbij de kijker op de dansvloer en naast de DJ's staat, heeft het gevoel en de snelheid van een muziekvideo gemixt met verhalen over de artiesten, het evenement en vooral de wereldwijde populariteit van dance muziek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws