Grondlegger clubscene Ibiza overleden

Ivo Mollemans | 17 januari 2017
Ibiza

Het huidige Ibiza is een legendarische plek voor dancemuziek. Alles is er aanwezig en zeker in de zomer is het dé place to be als je op zoek bent naar de vetste feesten in de dikste clubs. Voordat Ibiza was zoals het nu is, is er een hoop gebeurd en veranderd. Clubs kwamen en gingen, dj’s hebben er veel tijd doorgebracht en ook de promotors en organisatoren van de feesten hebben een groot aandeel gehad in de toekomst van het eiland.

Mo Chaudry

Een persoon die ook een groot aandeel heeft gehad in het succes van Ibiza was Mo Chaudry. Deze man verhuisde in 1998 naar het eiland en heeft daar later ook met zijn familie gewoond. Hij is fundamenteel geweest voor de promotie van de clubbing scene op het eiland. Zijn liefde voor het eiland heeft hij op vele anderen weten over te dragen en hij is bekend bij de grootste clubs waaronder Amnesia, Privilege en Space.

LEES OOK: Meerdere doden en gewonden tijdens schietincident BPM Festival

Toch moest het fatale lot hem treffen. Tijdens zijn vakantie in Sri Lanka verdronk hij bijna en zijn toestand was dusdanig slecht dat hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Later overleed hij daar.

Paul van Dyk: A true Ibiza legend and friend has passed away.. farewell Mo Chaudry. You will be missed…

Yousef: Genuinely gutted to hear of Mo Chaudry’s untimely passing. He became a good friend and ally in recent years. Condolences to his family x

Clara da Costa: Always very difficult when we lose one of the core island family. Mo, you will be missed so much by so many….there is an island energy full of love for you right now. Rest in peace amigo shining star in the night sky.

Rust in vrede Mo Chaudry.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws