Carl Cox kondigt terugkeer naar Ibiza aan

Thomas Keulemans | 30 januari 2017
Ibiza

Afgelopen zomer gaf de Britse techno dj Carl Cox nog een gigantische afscheidstournee op Ibiza, vanwege de sluiting van de legendarische club Space. Maar het betekende niet het totale afscheid van de immens populaire Cox op het zonnige party-eiland, zo blijkt nu.

Carl Cox' Music is Revolution Tour

Op 20 september 2016 gaf Carl Cox zijn allerlaatste optreden in Space Ibiza. Daarmee kwam een einde aan 15 jaar 'Music is Revolution', zoals zijn tour heette. Vlak daarna sloot Space haar deuren, na 27 jaar lang een van de populairste clubs op Ibiza te zijn geweest. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want afgelopen weekend kwam de inmiddels 54-jarige Cox met opvallend nieuws naar buiten.

LEES OOK: Space Ibiza verkast misschien naar San Antonio

Carl Cox keert terug naar Ibiza

Op 11 en 18 juli zal hij twee back to back optredens gaan geven op het Spaanse eiland. Cox neemt op die data opnieuw plaats achter de draaitafels tijdens twee 'Pure' feesten in een andere legendarische club: de Privilege. De gekozen data van 11 en 18 juli zorgen voor een verlenging van Cox' 'Pure Festival', dat vorig jaar in Australië voor het eerst werd gehouden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws